Uw EnergiePlus

Stel uw systeem samen

Als u over wilt op zonne-energie zijn er een aantal zaken waarmee rekening moet worden gehouden. Zoals het budget, de gewenste opbrengst en de constructie. Met deze data kan er een systeem samengesteld worden die voldoet aan de eisen.
Lees meer

Voor particulieren

Het gebruik van duurzame energie heeft de afgelopen jaren een enorme groei gekend. Met name het gebruik van zonne-energie door bedrijven, maar zeker ook door particulieren. Bij EnergiePlus kunt u als particulier uw gewenste configuratie krijgen of advies krijgen over zonne-energie. De aanschaf van energiepanelen is een eenmalige investering die binnen een aantal jaar wordt terugverdient. Tegen scherpe tarieven is het mogelijk om uw woning te voorzien van een duurzame energiebron.
Lees meer

Voor bedrijven

Voor bedrijven is het gebruiken van duurzame energiebronnen zeer interessant. EnergiePlus heeft de kennis en ervaring om uw bedrijf te adviseren en begeleiden in het proces en het proces uit te voeren.
Lees meer

Subsidie

Om het gebruik van duurzame energie te stimuleren zijn er voor zowel particulieren als bedrijven subsidieregelingen. Deze regelingen worden door de rijksoverheid aangeboden en door lokale overheidsinstanties. De subsidies bieden een fiscaal voordeel en maken de aanschaf van een duurzame energiebron gemakkelijker.
Lees meer